mobiluygulama.com

Amazon İnternet Tarayıcısı Geliştirdi

Amazon İnternet Tarayıcısı

Amazon internet tarayıcısı geliştirdi ve Android cihazlar için kullanıma sundu. Bilindiği gibi Amazon, dünyanın en büyük e-ticaret şirketi. Yatırımlarına her geçen gün yenisini ekleyen şirket, şimdi de yüzünü internet tarayıcısına çevirdi.

Çalışmaların ardından Amazon, Android için geliştirdiği internet tarayıcısını Google Play üzerinden kullanıcılar ile paylaştı. E-ticaret devi, tarayıcısının son derece güvenilir ve hızlı olduğunu iddia ediyor.

Elbette internet tarayıcısının hızının ve kullanışlı olup olmadığının kararını Android kullanıcıları verecek.

Amazon İnternet Tarayıcısı İddialı Geliyor

Amazon, Android cihazlarda kullanılacak tarayıcısının adını “Internet” olarak belirledi. Tarayıcının en pozitif yanı mobil cihazınızda az yer kaplaması. Bununla birlikte minimum veri kullanarak hizmet vermesi.

Internet, Mart ayından beri Google Play’de yer alıyor ancak uygulamanın resmi olarak yayınlanacağı tarih henüz netlik kazanmadı.

Yalnızca Hindistan’da İndirilebiliyor

Amazon dev bir adım attı ve İnternet Tarayıcısı ile sektöre iddialı bir giriş gerçekleştirdi. Uygulama şimdilik sadece Hindistan’da indirilebiliyor. Bu nedenle Internet için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Amazon İnternet tarayıcısı Android 5.0 ve üstü işletim sistemine sahip mobil cihazlarda kullanılabilecek. Üstelik uygulama, tarayıcı geçmişini kaydetmeyen özel bir sekmeye sahip olduğu için güven kazanıyor.

Bununla birlikte söz konusu uygulama kullanıcılar tarafından özelleştirilebilen bir ana sayfaya da sahip. Amazon İnternet tarayıcısı ile yüksek performans vaad ediyor.

Internet Güçlü Bir Rakip Olabilecek mi?

Bildiğiniz gibi Chrome, Firefox, Edge gibi güçlü internet tarayıcılar sektörü elinde tutuyor. Internet bu rekabete dahil olabilecek mi, önümüzdeki süreçte göreceğiz. Uygulama henüz Hindistan’da kullanılabiliyor.

Ancak kısa zamanda dünyaya yayılabilme potansiyeli bulunduruyor. Internet diğer internet tarayıcılarının tüm temel işlevlerini yerine getirebiliyor.

Bununla birlikte daha az yer kaplaması ve veri transferini optimize ederek minimum seviyeye indirmesi, dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.